Skip to Content
17. December. 2019

Har du automotive-interesse og elektroteknisk flair?

Scroll
17. December. 2019 -

Med 40 års ekspertise og mere end 4000 aktive varenumre er Budweg en af branchens førende specialister inden for bremsekalibre. Uanset om der produceres nye eller renoveres brugte, leverer den odenseanske virksomhed produkter, som matcher OE-kvaliteten.

 

Elektrificering kræver nye kompetencer

Den store ekspertise, som Budweg har opbygget gennem fire årtier, forholder sig primært til mekaniske kalibre, men i forlængelse af den stigende elektrificering af autobranchen ønsker Budweg at videreudvikle kompetencer inden for elektroniske bremsekalibre.

–  Vi skal følge med udviklingen for at bevare vores gode ry som eksperter på området, og derfor søger vi en ressource, som kan dedikeres til dette projekt. Personen kommer til at blive en del af den tekniske afdeling og arbejde målrettet på at sikre et bredt kendskab til funktioner og varianter af elektroniske bremsekalibre, som findes og udvikles i markedet, fortæller Bertel Ravn, teknisk direktør hos Budweg.

 

Research og reverse engineering

For at afdække udfordringer og definere behov inden for elektroniske bremsekalibre har Budweg rådført sig med flere eksperter på området, som har bidraget til at definere væsentlige jobfunktioner i stillingen.

– Vi er bekendte med 144 forskellige varianter af bremsekalibre, fra seks forskellige OE-producenter, hvor der er en integreret, elektrisk håndbremseenhed. Jobbet handler om at fordybe sig i disse produkter i form af grundig research og reverse engineering. I denne sammenhæng er det nødvendigt at kortlægge snitfladen for derefter at arbejde sig ned mod bremsekaliberen, forklarer Bertel Ravn og fortsætter:

– Det er dog også vigtigt at være på forkant med fremtidens teknologier, blandt andet i forhold til elektromekaniske bremsekalibre, som har været på tale i årtier og nu lader til at være næste trin i udviklingen, afslutter han.

Budweg søger en medarbejder, som:

– Er stærk på elektronik og mekanik
– Kan kortlægge nødvendige driftsparametre (V, Amp og Ω)
– Kan definere nødvendige testparametre og krav til produktet
– Holder sig ajour med markedet via netværk og leverandører
– Rådgiver kunder i forbindelse med tekniske problemer

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teknisk direktør Bertel Ravn på +45 4212 0837.
Send ansøgning og CV til job@budweg.com (att. Bertel Ravn).

Back to top